ABC i ord og bilder - U

Det første som rant meg i hu var UFO. Neida, ikke slike uidentifiserte farkoster som svever i rommet. Den typen UFOer har jeg ikke sansen for, men derimot U-Ferdige Objekter er jeg mer interessert i. Når vi quilte-/lappedamer snakker om UFOer (og det gjør vi ofte), så er det lappeting som ligger gjemt bort i skuffer og skap og ikke er eller blir ferdige. Grunnen kan være så mangt; ikke interessant lenger, ikke det jeg trodde det skulle bli, likte egentlig ikke fargene, nye stoffer ble kjøpt inn som det må syes noe av, fant noe mer spennende å gjøre etc. etc. Det siste er ofte grunnen hos meg, for hodet bobler over av ideer som må prøves ut med en gang og da blir alt annet lagt til side. Selv om det ikke er slik for tiden, har nemlig hatt sytørke i 2 måneder nå, så ingen nye UFOer hos meg denne sommeren. Dette er tre eksempler på noen av mine UFOer, den første skal bli en duk til mitt spisebord, det andre bildet viser et piknikkteppe av gamle olabukser og restestoff og det siste bildet er av en liten veske med perlebroderier.

ABC i ord og bilder er en lek som Petunia startet på sin blogg. Besøk den da vel og bli med.

Kommentarer

JULIEK sa…
Artig navn det der. Husker jeg leste det på mange hobby blogger før jeg viste hva det var : )
Petunia sa…
Ja, ufoer har vi vel alle:) Ingen skam å innrømme det.
Artig at du plukket akkrat det ordet!!!
Malys krok sa…
Åja, hvem har ikke en form for ufoer liggende? Dine var fin å se på! Artig funnet på som U- bidrag.
takk for kommentaren og god helg til deg fra Margit.
Fina arbeten med lapptäcken.
Ha det fint!
Monica sa…
Uff, ja.... UFO`er er det mange av her til tider - ikke med quilting men andre ting!
Arbeidene dine er jo riktig så flotte :))))
elle-melle sa…
Ha, ha sånne Ufoer har jeg også!
Det var godt kommet på.
Noen ganger tenker jeg å gjøre ferdig alle ufoene, men så dukker det opp nye ting som er mer spennende og så forblir de bare ufoer.
Mariann S sa…
Sånne ufo'ar har eg også liggande i skuffer og skap ;)
Alltid so mykje nytt som må prøvast :)
Ønsker deg god helg :)
Hobbygåsa sa…
Hehe, UFOer har vi strikkedamer også, mange :-) Dine er jo fryktelig fine, håper du bruker sommeren til å få FOer ut av de :-) Ha en fortsatt fin sommer!
Mona sa…
UFo'er,ja, de har vi alle. Jobber nå med en som SKAL gjøres ferdig før jeg begynner på neste.
Lykke til med ferdigstillingen din!
amylin sa…
Må flire litt for det var den U'en jeg nesten valgte. Mine UFOer er ikke syting, men masse strikking, brodering og hekling som ligger rundt omkring. Har altfor mange UFOer rundt omkring.
Hehehe, hele huset mitt er en UFO tror jeg. Men ikke når det kommer til quilting da, for slike tallenter har jeg nok ikke. Men det finnes masse uferdig å velge i likevel :)
Viola sa…
Masse flotte farger og håndarbeid her :) Jeg som gledde meg til å lese om UFO (uidentifiserte flyvende objekt)! Ler.. Ja, men da har også jeg mange UFO'er, især brodering. Er så masse jeg skulle ha brodert! :)
Og nå er det snart dags for neste bokstav - V ! :)

Populære innlegg