fredag 7. august 2009

ABC i ord og bilder - W


Fredag og ny utfordring i ABC-leken. For meg er ikke W så vanskelig, det måtte selvfølgelig bli Walter. Navnet er tysk og betyr høvding, litt i overkant av 600 personer i Norge har dette navnet. Walter er konsernsjef i Kongsberg Gruppen ASA (KOG), et spennende, internasjonalt teknologiselskap med over 5200 medarbeidere World Wide. Jeg er så heldig at Walter er min sjef. Selvfølgelig er han meget dyktig (ellers hadde han ikke vært konsernsjef), men han har også flotte menneskelige kvaliteter; positiv, sosial, motiverende, inspirerende, godt humør og uhøytidelig (det er ikke smisk). Hans fulle navn er Walter Hafslo Qvam.

Kongsberg Gruppen leverer høyteknologiske systemer og løsninger innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar og romfart. Til tross for den globale finanskrisen, har selskapet stor aktivitet. I 1. kvartal 2009 var driftsinntektene på 3 330 mill. kroner, en økning på 42% fra 2008 som var et kjempegodt år for KOG.

ABC i ord og bilder er en lek som Petunia startet på sin blogg. Les flere innlegg her. Bli med da vel!

4 kommentarer:

anjoe sa...

World Wide Walter, yes ;-)
Jeg besøgte flere af dine links/Websider og konstaterede hurtigt, at du har helt ret i WW.
At føle en slags nærvær hos en chef for så mange ansatte, det vidner ihvertfald også om en fin kommunikation ham og Jer imellem på et eller andet plan, som misser i en del andre megavirksomheder.

Dit W-bidrag var en hyldest til din arbejdsgiver, og mit ønske må være, at han ikke svigter så fornem en tillid senere!

Bedste Weekendhilsener sendes fra Lolland...

Petunia sa...

Det virket som sjefen sin det og så flott at han stille opp på ABC også;)
Kjempebra!!!

Malys krok sa...

Den sjefen må da virkelig føle seg beæret som fikk være med på bloggen din.:) Stilig mann forresten. Flaks at navnet hans begynner på W. Hilsen Margit.

Anonym sa...

Walter må ha fått både i pose og sekk. Ikke bare er han en flott kar.. han er tydeligvis også en dyktig leder, en god sjef og en trivelig mann. En slik mann fortjener hyllesten du gir ham her.. og anerkjennende ord fra oss! :)