søndag 16. august 2009

Høstens første krabbemåltid

Det var andektig stemning i heimen i går kveld; høstens første krabbemåltid skulle fortæres. Det smakte himmelsk. Mannen i huset hadde reist til Tønsberg for at vi skulle få et slikt måltid. Som du ser av bildet, var det godt med mat i skjellene. De små klørne holder jeg meg unna, mannen i huset er nemlig ekspert på å suge i seg maten i disse klørne. Jeg tar heller de store klørne, mer mat liksom i de og flott hvitt kjøtt. Mmmmmmm, herlig.

4 kommentarer:

Landliv sa...

Krabbe er litt "skummelt å spise.. har prøvd det så lite, særlig hvordan man får kjøttet ut fra skall osv. Burde gått et kurs!

Juni sa...

Krabber er godt det!
Men tenk å kjøre helt til Tønsberg for å skaffe dem, da har du lyst på krabbe da. Fotstøet er også godt, men mye mer pirkete å spise. Jeg er pirkete på krabber, de skal være tørre og fine før jeg setter tennene i dem, her godtaes ingen slurpete, sølete, blaute krabber. :)

Mitt lille hjørne sa...

Så godt med ferske krabber da.
Sikker på at det ble et riktig
herlig måltid...mmmmm!!!

Mona sa...

Ser deilig ut! Jeg er oppvokst med kreps fra Steinsfjorden, det er nyydelig!