lørdag 8. august 2009

Sytørke

Etter 4 ukers ferie, har jeg nå vært en uke på jobb. Det var egentlig godt å komme i gang i igjen, men vanskelig å stå opp om morgenen. Fortsatt har jeg ikke den store sy-lysten, men jeg håper den snart kommer tilbake. Har i alle fall prøvd å gjøre noe med det. Fordelen med å ha nettbutikken Quilt-design i nærheten, er at jeg kan ringe å avtale med Barbara (innehaver) om å ta en tur for å se stoffene på nært hold, ta på dem og bli inspirert. Som tenkt, så gjort. 20 minutter i bilen og vel fremme hos Barbara. Det er som å komme til himmelen - nydelige batikkstoffer som jeg er veldig svak for, mønstre, quiltetråd og alt av tilbehør en måtte trenge. Jeg hadde faktisk et prosjekt i tankene - en UFO som skal gjøres ferdig. Du ser bilde av den litt lenger ned på siden. Store, hvite blomster skal danne midten i en duk til vårt nye spisebord. En duk som skal dekke hele bordet. Tror det kan bli lekkert. Selvfølgelig måtte jeg også ha noen andre stoffer som bare ropte på meg. Jeg hadde nemlig en ide om et nytt prosjekt også, og til det var det noen stoffer som manglet.
Som du skjønner, det står ikke på ideene. Men, jeg kommer bare ikke i gang med sømmen.

4 kommentarer:

Grethe sa...

Hei igjen. Ja, nå er høsten her. Jeg har veldig sylyst, men lurer litt på hvordan det blir med tiden de neste ukene. Lykke til med syingen... :0)

Marita sa...

Uff, sytørke ja - her også. Håper det går over når vi har hatt første quiltemøte.Kommer du? Barbara kommer med butikken sin til oss *frister*
Duken blir sikkert lekker i de fargene. Ta den med om du blir ferdig da og kommer!

Merete sa...

Det er lekre stoffer du har kjøpt deg så jeg håper sylysten snart kommer tilbake så vi får se resultater:-)

Hilsen fra landet sa...

Herlige farger du velger. Det blir nok masse inspirasjon og syglede i de mørke kveldene som kommer snart :-)