søndag 20. september 2009

ABC i ord og bilder - Å

Petunia har kommet til siste bokstav i alfabetet i denne runden av ABC i ord og bilder. Det har vært morsomt og utfordrende å delta. En stor takk til Petunia som har organisert leken. Jeg er litt sent ute med mitt innlegg for jeg har vært en tur i Nice og kom ikke hjem før i går kveld. Mitt bidrag har faktisk med Frankrike å gjøre. Jeg har valgt meg ordet ÅKER eller som bildet viser; åkre. Lappeteknikk er min store hobby og jeg er spesielt glad i å lage mine egne design. Jeg har en mengde idéskisser og inspirasjonsbilder som jeg har tenkt kan brukes i lappetepper. Jeg tar bilder av alt mulig som gir meg inspirasjon til et et lappearbeid. Dette bildet behøver jeg vel ikke å gi noen forklaring på? Det er vel selvsagt!
Bildet er fra Frankrike og tatt fra flyvinduet under innflygningen til Paris. Bildet ble tatt i fjor, er ennå ikke omsatt i stoff, men forhåpentligvis kommer det når tiden er moden. Har lekt litt med bildet for å se hvordan det kan ta seg ut i stoff.

Vil du se flere innlegg på Å, finner du dem her.
8 kommentarer:

Madame sa...

Åkre er vist det, vi kalder agre her i Danmark - ja, det er utroligt smukt, som agrene ligger der som et spraglet tæppe :O)

mormonsen sa...

Dette var virkelig kreativt. Og litt andre dimensjoner enn over min lille åkerlapp! Flott Å. :)

Sommertid sa...

Javisst ! Skal ut å fly imorra så da skal jeg se om jeg ser noen slike "lappetepper motiv" som du så fint viser frem her.

Forts go helg og go uke :)f

Anne sa...

Har tenkt som deg når jeg sitter og ser ut av flyvinduet... og det du har lekt med her må det bare bli noe av, veldig spennende linjer!

Petunia sa...

Man kan jo se hvor sånne ideer lappetepper kommer fra! Selv om de fra gammelt av ikke fikk sett det slik ovenfra.
Flott og symbolsk valg fra deg (i henhold til bloggnavnet ditt).
Glad om jeg ser deg igjen i neste runde også!

Hobbygåsa sa...

Kjempeflott Å-innlegg! Åh jeg har vært i Nice, riktignok om sommeren, men det er en utrolig flott by. Og St Paul de Vence - såååå nydelig! Nå kjenner jeg at reiselysten kommer veltende :-) Ha en fin uke!

tubakk sa...

Kjekt å se at flere har tenkt på det samme som meg. Har flydd mange ganger over Frankrike, og tenker hver gang på et lappeteppe. Ville vært kjekt å se det i stoff.

TorAa sa...

hmm - etter flere forsøk på å kommentere dette flotte innlegg - håper jeg å lykkes.
Selvom orginalen er blitt borte.