lørdag 13. februar 2010

Godt verktøy er halve jobben

Mormonsen har utfordret meg til å presentere hvilke verktøy jeg ikke kan klare meg uten. Ja, det er nokså mange; foruten skarpe kniver så har jeg noen verktøy som alltid er i bruk.  En slik matpinsett er tingen. Den bruker jeg i woken og stekepannen, til å legge maten på fat og til å plukke opp pålegg som skal danderes.

Denne miniblenderen eller rivjern/kutter er også veldig mye i bruk. Den kutter/river løken veldig fint, den er et must når jeg skal lage guacamole, hakke nøtter etc.

En urtehakker bruker jeg også ganske mye. Det er sikker mange andre ting som kan nevnes, men det var disse som først dukket frem i pannebrasken.

Hvilke kjøkkenredskaper klarer du deg ikke uten?

3 kommentarer:

TorAa sa...

Du har noe veldig praktiske saker der ja.
Ha en flott uke

Flittige hender sa...

Dette var det flere praktiske redskaper.
Ønsker deg en fin uke :0)

Anonym sa...

Oi, denne hadde gått meg hus forbi. Sånn pinsett har jeg og, men jeg får faktisk ikke til å bruke den. Men så er jeg ei kløne tilk å spise med pinner også.
Jeg har og en sånn smart liten kutter. den er effektiv, og kanskje det aller beste: Den er enkel å gjøre ren og vaske. Det synes jeg ellers er et prakk med større kjøkkenmaskiner.
Det er skikkelig moro med godt kjøkkenutstyr. Jeg kan godt bare vandre rundt og se og se i fine kjøkkenutstyrsbutikker. Som å være på utstilling!
Kjekt at du tok utfordringa, og morsomt å se dine favirittredskaper.