mandag 1. februar 2010

Utmerkelse / Award

Tusen takk til Gudveig H.N. for utmerkelsen hun ga meg i forrige uke (unskyld at jeg har brukt en uke på å legge den inn). Jeg er barnslig stolt over å motta utmerkelsen. Egentlig er jeg litt skamfull for at jeg ikke har blogget om lappeteknikk og quilting på veldig lenge, men tiden har ikke strukket til. Ja, ja, nå fikk jeg et lite spark til å skjerpe meg. Jeg må visst skrive 7 ting om meg selv: 7 ting om meg:
1 Jeg elsker å lage mat - det har du vel skjønt?
2 Lappeteknikk og quilting er min favoritt hobby.
3 Jeg liker å lese på sengen og da helst krim og kokebøker.
4 Min favoritt krimforfatter (for tiden) er Camilla Läckberg
5 Rødvin er min favoritt drikk til god mat
6 Jeg er ikke så glad i vinteren
7 Jeg drømmer om sol og varme og har bestilt billetter

Jeg må gi den videre til 7 andre bloggere. Og det er det som er så vanskelig - det er jo så mange som fortjener en utmerkelse, men jeg gir den videre til følgende:
Sefta Holm Design (Turid)
Lappe-Grete
Lise
Turbolotte
Rimkogeren
9na's smutthull
Qehenne

6 kommentarer:

Turid Holm Flaa sa...

Hei, tusen takk for award, setter stor pris på det :-D. Alltid hyggelig å komme inn på din blogg, og er imponert over de flotte arbeidene det går ann å quilte. Ønsker deg en riktig god uke. Masse hilsen Turid

9na sa...

Takk for utfordring og award!

Anonym sa...

Tusen takk for utmerkelsen. Jeg ble så stolt.

Rimkogeren sa...

Kære lappedamen
Tusind tak for awarden, som jeg er mægtig meget glad for.
Jeg har fået den tidligere, og mine afsløringer af mig selv, kan du læse her:
Noget om mig selv. Klik her!

Grete sa...

Takk for awarden! Det var hyggelig og overraskende! Jeg har ligget litt på latsida med å legge ut bilder av det jeg har laget, skjønner at jeg må skjerpe meg nå som jeg har fått en utmerkelse!
Syhilsen fra Grete

mormonsen sa...

Har fri i dag, og koser meg med å vandre rundt litt ekstra i bloggene. Lo litt, og kjente meg igjen, da jeg så at du også leser kokebøker på senga. Matpornogaf, er jeg blitt kalt. Nå bruker jeg nettet mer og mer for å finne nye oppskrifter, og har for lengst funnet ut at jeg har alt for mange kokebøker. Prøver å prakke noen på ungdomman, men de sier også at de bare bruker nettet, så da så.
Du var på tur til Egypt, hørte jeg. Min niese feiret nettopp sin 50-årsdag der nede, og de hadde hatt det herlig (beg. av januar). Å bade i Rødehvet var som å svømme i et akvarium, iflg. henne. Jeg har skrevet om dette til deg en gang før, men den kommentaren tror jeg ikke gikk gjennom. Så hvis jeg mot formodning skulle ha fortalt deg dette to ganger, så er det ikke fordi jeg har blitt senil.
Jeg har en liten utfordring til deg her og nå - om å blogge om samme tema som det jeg har skrevet om i dag (Godt verktøy osv.) Nysgjerrig som jeg er på andre kjøkkenskrivere. (Jeg er veldig glad i å lage mat, selv om jeg ikke er like flink til å blogge om det som det du er. Jeg tar så elendige matbilder, så jeg orker som regel ikke legge det ut på bloggen).
Ha en god dag :)