lørdag 17. april 2010

UFO nr 4

Jeg bør vel kunne klare 5 før 5 (få fem UFOer ferdig før 1. mai) siden dette er UFO nr 4. Det er nok av UFOer å ta av, så egentlig burde det ikke være så vanskelig. Det er bare det, at jeg heller har lyst til å holde på med resteteppet mitt. UFO nr 4 er en pute sydd av silke og batikk. Den har levd livet som UFO i 6 år, så det var på tide å få den ferdig. Puten passet perfekt i min nye sofa i blågrønt skinn.


I guess I should be able to finish 5 before 5 (get five UFOs finished before May 1) since this is the UFO No. 4. I have plenty of UFOs, so really it should not be so difficult. It's just that I rather like to keep on with my scrap quilt. UFO No. 4 is a cushion made of silk and batik. It has lived life as a UFO in 6 years, so it was time to get it finished. The cushion was perfect in my new sofa in blue-green leather.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ohhh..VAD FLOTT!!! Silke och batik..underbar kombination./PJ

Anne-Grethe sa...

Veldig fin! Hvorfor i alle dager har den levd så lenge som UFO? ;-)

Mona sa...

Delikat pute og flott sofa!

Himmelblå sa...

Så fin! Jeg lurer som Anne-Grethe på hvorfor i all verden den ble liggende i skapet???? Nydelig er den!!!

Astrid sa...

Saa flott pute! Lekre farger! Jeg har aldri tenkt tanken og kombinere silke og batikk.... Veldig lekkert sammen!

Kjerstis løse tråder sa...

Det var en utrolig vakker pute!!

Anonym sa...

Nå tror jeg at jeg laget en kommentar i sta, men det ser ut til at den forsvant i det store intet. Så om du ender opp med to, så er det forklaringen. Det jeg sa, var at denne var bare elegant! Så det var bra den kom frma fra glemselen. Du lager så mye lekkert, så jeg er helt på grensen til å lete fram skjærebrett- og kniv. Men er nok langt fra på ditt lappeteknikknivå.
En fin tirsdagskvelds til deg!