søndag 7. november 2010

Veskekurs med André Wallenborg

En alle tiders helg! Har sydd i to hele dager. Sølvtråden lappelag på Kongsberg har hatt veskekurs med André Wallenborg og resultatet er en flott Wallenborg kopi. Stoffet heter Poppy Lane fra Timeless Treasures, har jeg kjøpt hos Quilt-Design. På den ene siden av vesken er det to-i-en lomme med en hemmelig lomme innenfor glidlåslommen. På den andre siden av vesken er det en strikklomme. Innvendig i vesken er den en glidlåslomme med kortlommer innenfor glidlåsen. Vesken lukkes med en magnetlås. Det er også påsydd en borrelås inne i vesken hvor det skal festes en liten plastlomme. Plastlommen er ennå ikke sydd, for min symaskin var ikke spesielt velvillig innstilt til plasten. Men André sa at hvis jeg kjøler ned plasten, blir den mer samarbeidsvillig.  Jeg skal prøve det. Mange smarte tips og lure løsninger har vi lært av André Wallenborg denne helgen.

It has been a wonderful weekend. Two days of sewing and the result is a new bag. My quilt guild had invited André Wallenborg to teach us to sew this wonderful bag. The bag have lots of pockets outside and inside with secret pockets too.

11 kommentarer:

Gudveig HN sa...

Vesken ble kjempefin! Lekkert stoff. Liker godt den modellen. Sa han at det kommer en ny modell neste år? Hørte ihvertfall det ifm kurset i Broderibua - Kragerø, hvor han har hatt kurs to år på rad...
Ved søm på plast, kan du bruke bakepapir eller matpapir på den siden med plast, så det glir lettere.

Kjerstis løse tråder sa...

Herlig veske!

ahli sa...

Kjempefin veske. Det er bestandig kjekt å gå på kurs med Andre. jeg sydde denne vesken i vår. I høst sydde vi selskapsveske.
astrid

Randi sa...

Kjempefin veske. Laga ei rød ei i januar på kurs i Molde.
Har brukt ho mye. Praktisk med alle lommene

Bjørg sa...

Flott veske! litt misunnelig på det helgekurset!

Anonym sa...

Vesken ble lekker og kurset hørtes veldig inspirerende ut! Klem Otlo

Anne-Grethe sa...

KJEMPEFIN!! Gleder meg til å se den i virkeligheten. Og neste gang det er kurs så SKAL jeg være med!!!!

PJs Lapperier sa...

Supersnygg väska du sytt!!!

Astrid sa...

Kjempelekker!

elin sa...

Nydelig veske!
Kan du tipse nærmere om kor du har kjøpt stoffet?

Lappedamen sa...

Til Elin: stoffet er kjøpt hos Quilt-Design som ikke lenger fører stoff. Mulig hun har noe liggende. kontakt Barbara ved å gå inn på hennes sider: http://www.quilt-design.com/indexno.htm