mandag 13. desember 2010

Adventsgave 13 og Ordlek: Spill

DD har langt hår, og da er det ingen sak å finne på noe til adventskalenderen. Hårspenner og strikk er jo noe som blir borte underveis og da er det kjekt med noe nytt av og til. Ikke koster det all verden heller. I dag var det en hjertelig hårspenne som hang på kalenderen. En trøtt jente måtte prøve den så mamme kunne få et bilde.

Merete har prediket ordet SPILL. Jeg har stjerner i øynene og glitter i håret (ikke helt sikker på det siste) og jeg er i julestemning. Etter jobb i dag var jeg i kirken og hørte Ole Edvard Antonsen og Sølvguttene spille og synge. Det var så vakkert at tårene spratt. Vil du ha en liten smakebit, gå inn på denne siden til Ole Edvard Antonsen og klikk på coveret. Dette var en konsert til ansatte i Kongsberg Gruppen, men de hadde også en konsert for alle etterpå.
Ordet spill får meg også til å tenke på Monopol som jeg har spilt mange ganger oppgjennom oppveksten, men Monpol er ikke lenger hva det var - nå har det kommet med visakort og kortterminal.  Moro er det allikevel.
Du finner flere spill hos Merete.