søndag 19. desember 2010

Adventsgave 19 og ordlek:

Bak det fine julepapiret og noen surringer med bobleplast skjulte det seg en 20-kroning. Kjekt å ha nå som lommeboken blir utsatt for store påkjenninger. DD har 7 venninder som hun kjøper gaver til og da sier det seg selv at lommeboken blir slunken på slutten.
Meretes ord for dagen er: pakkerier. Av en eller annen grunn så kan jeg ikke se innlegget til Merete, vet bare at ordet er pakkerier, for det er det andre som har skrevet. Jeg vil være med å leke for jeg har så mange pakkerier. Jeg er ferdig med alle julegaveinnkjøpene, levert noen og har til og med noen på lur i bilen så ikke de mest klåfingrede skal få snusen i hva som skjuler seg bak papiret. Og det har kommet en del gaver i hus fra andre også, de fleste er til datteren i huset, noen få til mor og far. Og det blir nok adskillig flere gaver for her i huset blir vi ni på julaften. Men den fineste gaven har jeg allerede fått av DD, hun har laget flott ørepynt til mor og hun klarte ikke å vente helt til julaften med å se hvor glad jeg ble.Flere  pakkerier finner du hos Merete.

2 kommentarer:

Bjørg sa...

Ja det er så sant så sant! Det er så koselig med gaver som er hjemmelaget!

merete sa...

hjemmelaget er koselig, og ungdommen trengr nok til litt ekstra akkurat nå :-)

hvis du klikker på desember-bloggknappen nederst i juleinnleggene kommer det opp et innlegg med alle ordene fram til jul, og en liste med alle bloggerne.

jeg skrev også alle dagtemaene i invitasjonen, men sa at det viktigste var ikke å følge et dagstema (selvom det kunne være et støttehint), men å blogge de positive gledene og minnene fra desember :-)