lørdag 4. desember 2010

Adventsgave nr 3 og 4

Ikke alltid lett å få tid til å blogge nå i disse travle juletider. I går var det julebord og da skjønner du sikkert at jeg ikke hadde tid til å blogge, måtte jo dusje, style håret og pynte meg. Tar jo litt tid sånne sysler. I går var adventsgaven en lekker perlehårspenne og i dag var det sjokolade. DD brukte ikke lange tiden på å sluke den. Nå er det bare å vente å se hva morgendagens gave vil være. Det er visstnok en klemmegave (det vil si at den er myk).
Det blir jo en pen SAMLING av smågaver dette. Da kan jeg jo hive meg på Meretes desemberlek, for dagens ord er nettopp SAMLING/TOGETHER/COLLECTION. Jeg er medlem av en gourmetklubb og vi hadde samling for to uker siden. Da var det kalkun som sto på menyen. Meget smakfull chiliglasert kalkulfilet. Vi koste oss med matlagingen, nøt den deilige maten og mimret om turen vår til Toscana i høst.

2 kommentarer:

Marit sa...

Så hyggelig å samles om et godt måltid!

Ha en fin adventstid!

merete sa...

Fint å se at du samler gode venner og lese at du kanskje samler litt selvom stoffer ikke kommer i den kategorien ;-)

Jeg liker nok så mange aspekter ved trangen til å få stoff i hus,at jeg både samler og ser på det som en nødvendighet, - jeg liker å klappe på dem (som små gjenstander), jeg liker å bla i dem (som frimerker) og jeg liker å se på dem (som bilder). Og så liker jeg ekstra godt å sy med dem :-)

Men jeg samler bare på de virkelig godbitene, for de andre har jeg på eksterne lagre rundt om i landet. Jeg tror de går under navet "quiltebutikker"???

Fint du var med å leke, og god søndag!