tirsdag 7. desember 2010

Adventsgave nr 7 og ordlek; Lek

Dagens adventskalenderpakke var et par sorte sokker. Ikke den mest spenstige gaven dette heller, men nyttig er det i alle fall, det kan alle være enige om. DD tok sokkene i bruk med det samme. Da er det bare å skru opp forventningen til morgendagens kalendergave.

Og så var det Meretes ordlek. Ja, det er en lek og jeg er heldigvis av den barnslige sorten som liker å leke både med barn og for meg selv. Når jeg leker for meg selv, er det gjerne med lappestoffene mine og symaskinen. Ikke alltid det blir noe resultat av leken, men det å kunne sette sammen de fine stoffene og planlegge hvordan det skal bli, er noe av det morsomme med leken.

 I tillegg har jeg et annet leketøy - nemlig EQ7 - et flott designverktøy for lappetepper. Da kan timene foran PC'n rase av sted og jeg blir helt oppslukt. Det er heller ikke så ofte at leken med EQ7 resulterer i ferdige arbeider. Pytt, pytt, det er leken som er viktig.

Her ser du flere blogginnlegg om lek.

5 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Oppslukt, det er vel det jeg kaller flyt i blogginnlegget mitt :-)
Ante ikke det fantes desingverktøy på nettet for lapper, praktisk, lærte noe nytt der, men så er jeg heller ikke noen lappedame :-)
Ønsker deg en hyggelig kveld.

Bjørg sa...

Nydelig veggteppe!

Tingelingeling sa...

Enig, nydelig veggteppe! Et slikt lekeverktøy kunne kanskje vært et fint ønske til jul?
Ønsker det en fin førjulstid!

merete sa...

Lek med lapper er det beste! Jeg leker også med EQ og vurderer 7 akkurat nå. Må passe meg litt slik at jeg syr tepper på virkelig og ikke bare i EQ... føler meg litt ferdig med sømmen når jeg ser den ferdige drømmen falle på plass på skjermen. Dårlig av meg, men jeg tar konsekvensen og klapper litt på stoffene ;-)

Lekkert veggteppe!
God onsdag!

Magia da Inês sa...

♥♥ Olá, amiga!
✿ ܓܓ Passei para conhecer o seu blog. ♥♥
ܓܓ ✿Gostei muito do seu trabalho, seu blog é lindo.♥♥
Beijinhos.
Brasil ♥♥