tirsdag 25. januar 2011

UFO nr 2 i år

Endelig, 6 kuvertbrikker ferdig. Jeg har holdt på med lukkekanten de siste ukene og det er fryktelig kjedelig. Kuvertbrikkene er et resteprosjekt, jeg har fått restedilla og har vanskelig for å komme ut av den. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg holder på med disse resten, jeg som har så mange flotte stoffer å sy av. Mønsteret har jeg laget for lenge siden og jeg har sydd flere av denne typen. Mønsteret finner du hos Quilt-Design, gratis for nedlasting. Nei, nå har jeg virkelig lyst til å begynne på noe nytt. Noen som kjenner seg igjen?
Finally, 6 placemats finished. The last coupel of weeks I have been doing the binding and it's terribly boring. These placemats are a scrap project, I got hooked at scraps and it is difficult to get out of it. Actually I do not understand why I keep on with the scraps, I have so many great fabrics to sew of.  The pattern is my own, you can download a free pattern at Quilt-Design if you like. Now I really want to start something new. Anybody know the feeling?

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så fine spisebrikker: Kjenner igjen restebruken, kan ikke kaste stoff. Godt du har noe nye stoff også. Lykke til.
Elisabeth

Kjerstis løse tråder sa...

åhh, de var kjempelekre!! Rett og slett! Og så vet jeg nå navnet på "lappedamen" fra quiltelista, endelig:)

Sigrun sa...

Gratulerer med ferdig UFO! Start på noe nytt med god samvittighet

Siv sa...

Det ble ihvertfall kjempefine restebrikker! Moro når man får et så bra resultat! Ha en fin dag!

Sølvis blog sa...

Kjempefine brikker Eva. Og to ferdige Ufo'er må da vel kunne kvelifisere for ett nytt arbeid. Fortsetter du slik utover året, ja da får du likevel unna mange gamle

Sissel`s syglede sa...

Så deilig å få slanket restekassa. Der blir det fort fult. I alle fall for meg.
Ha en finfin helg:-)