lørdag 24. mars 2012

Funklende hav

Jeg deltok på NQF konkurransen med dette teppet. Det ble ingen plassering, men gøy allikevel. Jeg har brukt batikkstoffer og pyntet med perler. Jeg hadde forferdelig plunder med maskinen min når jeg skulle quilte teppet, så det ble en god del spretting.

I attended the NQF competition with this quilt. I did not get any price, but fun anyway. I used batik fabrics and embellished with beads. I had terrible hassle with my sewing machine when quilting this, so I had to rip up the seams many times.

11 kommentarer:

Marita sa...

Skikkelig flott! Mye jobb ja, kan jeg tenke meg.

Siv sa...

Kjempefint teppe! :o)

Grete sa...

Jeg la merke til teppet ditt på utstillinga! Skikkelig fint, og tydelig at det er mye arbeid! Buede linjer imponerer meg, det er plunder!

Unknown sa...

Dette teppe er VAKKERT. Herlige blå stoff i en fin blanding.

Bjørg sa...

Det er et nydelig teppe Eva!

Gudveig HN sa...

Fantastisk teppe! Ser boblene stige oppover fra under vannet... utrolig stilig! De buede sømmene gjør at jeg ser bølger. Praktfullt!

Edny sine puslerier sa...

Teppet ditt var kjempefint! Jeg så lenge på det, og forstår at her har det vært mye arbeid! Og det er viktig at mange deltar om det skal være noen vits i å ha utstillinger og konkurranser. Alle kan selvsagt ikke vinne, men det er veldig utviklende for en selv;)Og jeg ser at du lager mye fint!

Unknown sa...

Kjempefint :)

PJs Lapperier sa...

Superflott quilt!!! Kan riktigt känna hur det gungar.......

Lise sa...

Veldig fint er teppet ditt. Jeg var der og så det. Imponert over hvor fint du har fått til buene....

InGa sa...

Jeg ble veldig imponert av teppet ditt. Man kan kjenne sjölukten. :-)
Hilsen Ingrid