lørdag 28. juli 2012

Ferie i Portugal

Vi har vært hjemme en uke nå, etter to herlige uker på Algarvekysten i Portugal. Nærmere bestemt Lagos; en koselig by med trange gater, massevis av restauranter og butikker. Det beste av alt er været, sol og varme hele tiden (mellom 29 og 33 grader). I tillegg var det vind som gjorde tilværelsen meget behagelig, men på kvelden måtte vi ha jakke på (i allefall den første uken). Bare så synd at to uker går meget fort, neste år blir det minst tre uker. Vi leide leilighet av en Ire og reiste med Ryanair fra Rygge. Leiligheten til Paul var helt topp, beliggenheten og fasilitetene rundt leiligheten var super. Her er noen smakebiter fra vårt herlige opphold i Lagos:


Strandtur på kvelden, Dona Ana Beach.
Noen hus var kledd med fliser, disse var litt spesielle synes jeg:


Lagos er en gammel by med en bymur rundt den gamle bydelen. En flott havn med restauranter og kafeer og mange seilbåter.

Havna i Lagos
Her sitter jeg og venter på en liten forfriskning.
Du kan fråtse i fisk og skalldyr. Dette herlige hummerfatet var vårt siste måltid i Lagos for denne gangen.

We have been home for a week now after two weeks super holiday in Lagos, Portugal. We rented an apartment from Paul. The apartment was perfect, swimming pool outside and inside. Walking distrance to beach and town center with lots of shops and restaurants. Two weeks are too short, next time we stay for at least three weeks.

3 kommentarer:

Grete sa...

Det så da riktig så deilig ut! To uker med sol virker som et fjernt minne her for tida..... Men godt syvær, det har vi!

Grethe sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Får ikke gjennom mail til deg. Så fine bilder fra sommer-ferien, - i solen hver dag,lucky you! Ser ut som dere hadde en flott tur. God bedring med armen.

PJs Lapperier sa...

Sitter här och kikar i din blogg.
Portugalferien ser ut att ha varit mysig. Skaldjursfatet ser verkligen gott ut!