ABC i ord og bilder

Denne runden med ABC i ord og bilder er definitivt over når vi nå presenterer alfabetets siste bokstav. Tusen takk til administratoren Petunia som har loset oss igjennom bokstavleken. Ukens bokstav er heller ikke lett, men noen utfordringer skal man jo ha.  Mitt tema for denne runden har vært mat og drikke, men det er ikke mye drikke jeg har presentert så hva er mer passende på tampen enn en liten smaps:  Aalborg Akvavit selvfølgelig.  Akevitt passer til mange anledninger og mange type retter, som f.eks. silderetter, gravlaks, kjøttretter, julemat og sikkert mye, mye mer. Selv er jeg ikke noe Akevittfan, men tar en Akevitt til julematen. Jeg ligger med nesen i været og synes forferdelig synd på meg selv. Forkjølelsen har tatt overhånd og inspirasjon til å lage mat er lik 0. Men, Ålborg Akvavit har mange gode oppskrifter å by på, så bare ta en titt her.
Petunia har igjen gjennomført en utmerket runde med ABC i ord og bilder og starter opp på nytt neste uke. Flere Å-innlegg kan du lese her.

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, den var god, den kommer jo lige fra Ålborg á!!
God weekend
Petunia sa…
Jatakk, hvorfor ikke!! Det er jo fredag;)
Takk for mange fine innlegg i denne runden av ABC leken! Jeg har storkost meg!
Malys krok sa…
Huff; ikke bra å bli så forkjølet! Ønsker deg god bedring!
Drikken du viser vet jeg ikke noe om, har ikke smakt den, men er sikkert bra for de som liker den. Den gav iallefall deg et bra Å innlegg!
-Margit-
Marita sa…
Akevitt er ikke favoritten, akkurat, men kanskje den hjelper litt på forkjølelsen?
Henny sa…
Det var godt fundet på. Jeg er heller ikke vild med akvavit. Jeg tror, det ville være bedre at pudse vinduer i det end at drikke det, men der er mange, der ikke er enige med mig i det.
Maria G sa…
KRYA PÅ DIG!
Akvavit har jag druckit nån enstaka gång, men är inte nån favorit...
Trevlig helg!
god bedring og takk for denne omgang. Og mange sultne kvelder etter lest innlegg her..akevitt er godt til jul . F
Anonym sa…
Så synd at du er blitt sjuk. Og sånn vårforkjølelse kan sitte lenge i. Så jeg må bare si tvi-tvi, og komme med mitt beste råd: skyll nese og bihuler med saltvann. http://www.yogaprosess.com/norsk/nesehorn/nesehorn.html
Det er enkelt, og jeg vet det virker!
I alle fall for meg.

Ålborg akevitt er en utmerket løsning på Åen. Med årene har jeg fått sansen for akevitt som følge til ulike sorter solid mat. For min egen del må det da brukes sammen med alkoholfritt eller lettøl, ellers blir det fort for mye prosenter for meg.

Jeg ønsker deg god bedring, opg at du får en flott vår-veekend!
Anonym sa…
Akevitten er kun ett lite glass til julematen. Ellers drikker jeg veldig lite.
Synd at du er blitt syk, ønsker deg en riktig god bedring, og takk for følge!
Malys krok sa…
Har helt glemt å takke for at du ville gi meg award! Veldig koselig! Er jo mange forpliktelser med her, så jeg får se... Men tusen takk for at du valgte meg! -Margit-

Populære innlegg