søndag 19. april 2009

Convergens

Nå har jeg forsøkt meg på Convergens quilt etter Ricky Tims metode. Brukte noen urgamle stoff som jeg kjøpte på Island for en del år siden. Kanskje dette blir en UFO, for jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke det til, måtte bare prøve convergens-teknikken.

Finally, I have tried out Ricky Tim's convergens method. I used some old fabrics bought in Island years ago. This quilt top will probably end up as an UFO because I don't know what to make out of it.

5 kommentarer:

Wenche sa...

Vel, skulle dette bli en ny UFO så har jeg forståelse for det. Den siste piffen mangler...liksom....
Det virker litt flatt, men dette er min mening. Hva med å applikere på noe mer livgivende slik at det ikke ender i skufen men som en duk i stedet?

Gudveig HN sa...

Det er en artig teknikk, ja. Jeg lagde en slik for mange år siden ( i 2002-2003), og den applikerte jeg sirkler på. Det ble ikke så dumt ;-) Lykke til med resten - det behøver jo ikke bli en UFO ...

Sigrun sa...

Applikasjon på denne teknikken blir alltid flott. Hva noen noen insekter, jeg sewr du har brukt et blomstrete stoff.... bare en tanke. Det går også an å gjøre noe hvis du setter ramme på den, enten å trekke stoffene ut i ramma, kanskje en tynn ramme før du trekker hovedstoffenne ut.... Dette blir ingen ny ufo, den setter bsare dine kreative evner på en liten prøve:-)). Lykke til!

Grethe sa...

Brunt og blått er kjempeflott. Det blir spennende å se hva du lager. Håper du legger det ut. Lykke til:)

Anne sa...

Brunt og blått er lekkert sammen! Og teknikken er spennende. Du har kommet lenger enn meg - jeg har kjøpt boka, men har ikke prøvd teknikken. Har det på lista mi :)Her har det kommet mange argumenter mot at dette blir en ny ufo. Jeg applauderer alle ideene som har kommet - min tanke er at en av fargene i quilten må "få overtaket" - hva med å bruke den ene hovedfargen (mørk brun eller blåturkis, kommer an på smak og behag) i ei ramme - det vil samle og stramme opp det hele??