ABC i ord og bilder - P


Litt sent ute, men det er ikke alltid tiden strekker til for blogging og andre hobbyer, dessverre. Men, tilbake til ukens bokstav P; det første jeg tenkte på var Platanias på Chaniakysten på Kreta. Der har vi feriert to ganger, og likte oss veldig godt. Problemet er at nesten alle bilder derfra er datteren min en del av motivet og jeg vil ikke publisere bilder av henne. Pynt kan også være tema for P - se bare på det vakkert pyntede bordet som jeg har tatt på en restaurant i Platanias, meget kreativt synes jeg. Bordet er dekorert med friske tomater, lys og annen dekor. Det andre bildet er fra Hotell Platanias hvor vi bodde - et lite koselig hotell ved stranden.
ABC i ord og bilder er en lek som Petunia startet på sin blogg.

Kommentarer

TorAa sa…
Sannelig min hatt dette sted får dine øyne til å tindre som Platina.
I hvert fall synes jeg bildene viser det;-))

Og tusen hjertelig takk for Awarden.
Jeg poster den søndag.

I dag er det "Creamy" på Photo Hunt
Petunia sa…
Flott valg for P og hvem har sagt at ikke tomater er dekorative? De ar jo en nydelig rødfarge:)
Dessuten kan man jo forsyne seg av pynten vis det tar for lang tid før maten kommer;)
Grethe sa…
Det ligger en award til deg på bloggen min. Den vil jeg gi til deg fordi du er en kjempe flink quilter og en hyggelig bloggvenn som stadig legger igjen hyggelig kommentarer. Flott blogg du har.
Takk for hyggelige kommentarer.
Fra Grethe
Så flotte bilder! Jeg har akkurat startet ferien min i dag og reiser til Platanias om to uker - gleder meg enormt. Har vært der mange ganger, blir nok ikke ferdig med det stedet. Nå koser jeg meg med å sy "håndarbeidspose" som delte med meg for en tid tilbake. God beskrivelse og kjekt arbeid. TAKK igjen!
Anne-Lise sa…
Du har virkelig klart å fange øyeblikket! Vi har vært der og har bare gode minner! Flotte bilder!! Ha en super sommerkveld!

Populære innlegg