Adventsgave 16 og ordlek: Søt

To nye hårspenner i adventskalenderen. Litt lite fantasi kanskje, dette er jo tredje sett med spenner i årets kalender. Pytt, pytt, mottakeren ble veldig glad for hårspennene, så da får det heller være med fantasien. Spennene er jo søte da, og det er hun som har spennene i håret også.

Meretes ord for dagen er SØT. Det passet veldig godt, for i dag har vi vært på vår datters skole og sikret julebaksten og julegodteriet. De skal på skoletur til våren og trenger penger, og da var det jo smart å bake til jul og selge varene til foreldrene. Glimrende spør du meg. Se på de lekre marsinpangodsakene her. Tenker du ble fristet nå!

Deilig julebakst, uten anstrengelser for mor.
Flere søte innlegg finner du hos Merete.

Kommentarer

Gudveig HN sa…
Det var en smart måte å sikre seg julebaksten på!
Søt jente som prøver spenner og sløyfer :-)
bentetove sa…
Det var søt jente, og kakene så fristende søte ut:)
merete sa…
Herlig! Vi tar en sjans i morgen og håper på at vi i år er tidlig nok ute til å sikre oss mer av godsakene fra kjøttdisken også. I fjor kom vi altfor seint, mens en del kaker fulgte med hjem. Og jeg som er så "veldig" gald i å bake julekaker, har allerede skrevet ønskeliste til han som skal stå bak disken og dirigere. Det er jo lov å håpe at han får satt av noe til sin mor, eller?
Bjørg sa…
Du har en veldig søt jente! Og så liker jeg så godt desemberbloggen din med nydelige broderier!

Populære innlegg