UFO nr 3 2011

Denne adventskalenderen rakk jeg ikke å bli ferdig med til jul i fjor. I fjor høres så lenge side, men det er det jo ikke. Sent i november kom en tante av meg på at hun ville så gjerne ha en advenskalender til sitt barnebarn, men jeg sa i fra at det ble nok ikke noe advenstkalender før jul. Jeg hadde det nokså travelt før jul, så det ble ikke mye tid til sømaktiviteter, men jeg gjorde et hederlig forsøk. Adventskalenderen har en lomme i spissen til å legge gaver i. Praktisk for små klåfingrede som ikke klarer å la pakkene henge i fredg. Mønsteret sto i juleheftet til bladet Familien i 2003 og er designet av Northern Quilts/Wenche Wolff Hatling. Må innrømme at det er bitte, litt modifisert.
This advent calendar I did not manage to finish by Christmas last year. Last year sounds so long ago, but it is not. In late November, an aunt of mine asked me to sew a advent calendar to her grandson, but I did not promise to get finish before Christmas.  Behind the blue triangel with the star there is pocket  for the gifts. The pattern was in a Christmas magasin in 2003 and designed by Northern Quilts / Wenche Wolff Hatling. I must admit that it is slightly modified.

Kommentarer

Bjørg sa…
Den er veldig fin! Og så deilig å være tidlig ute!
Denne ble kjempefin! Så har du virkelig noe fint å henge opp neste jul:))) jeg blir staid overrasket over hvor mye quiltere har liggende som fortjener å bli gjort ferdige:)
Gudveig HN sa…
Kjempefin! Godt å være klar i god tid før desember ;-)

Populære innlegg