Gavekort

Jeg har hatt sytørke en stund nå. For å komme igang igjen lagde jeg noen småting som gikk raskt å lage. Jeg fant en oppskrift på denne gavekortlommen i Quilting Arts Magazine, Holiday 2008-2009, så jeg har vel ikke lov til å legge ut oppskriften her. En liten indikasjon på hvordan den syes kan jeg vel gjøre.?

Dette er baksiden på gavekortlommen. Et stykke stoff som brettes på midten.

Den ferdige lommetoppen legges oppå den brettede baksiden med bretten opp. Sy rettsøm rundt tre sider.

Gavekortlommene er i størrelse 6" x 4", med åpning på toppen til å legge et gavekort/hilsen ned i.

Og her er noen flere gavekortlommer. Den blå ble sydd i et blankt stoff som frynset noe voldsomt. Her burde jeg nok ha sikset.
I have not been sewing for a while now. To get it going again I made these pockets for gift cards which are very easy to make. I found the pattern in Quilting Arts Magazine, Holiday 2008-2009, so I am not allowed to post the pattern here but indicate how to sew it I can do, can't I? 

Kommentarer

Siv sa…
Smart, nyttig og fint! Takk for tipset! :o)
så vakre gavekortlommer!
ahli sa…
Smarte og fine.

Astrid
Så smarta och fina. Kanonidé att bruka sina små restelappar till...
AStrid sa…
Kjempefine gavekort! Første gang jeg er inne på bloggen din. Du har utrolig mye fint. Jeg syr også lappeteknikk, men akkurat nå går det mest i klær. Ta en titt på bloggen min hvis du har lyst.
Astrid sa…
Så flotte de ble! Ofte er det små ting en kan lage som gjør at en kommer ut av sytørka igjen.
2ne sa…
Så smarte disse var :-)
Anonym sa…
Dette var kjempelurt! Skal i 50-årsdag og i et bryllup i nærmeste fremtid. Begge ønsker kun bidrag til større innkjøp. Tenk om jeg fikk til å lage noe lignenede som en litt mer personlig innpakning?

Populære innlegg