Flere UFOer

Min datter har også hatt en UFO liggende (UFerdig Objekt). Tidligere har hun sydd en husblokk og denne har nå blitt til en skittentøyspose. Husblokken er fra Welcome to the North Pole / Santa's Village fra Piece O'Cake Design. Mye hyggeligere å ha en slik pose hengende på hotellrommet enn en plastpose, så nå drømmer hun om ferie....
Jeg har også sydd litt i dag. Har kommet et stykke på vei med en annen gammel UFO (fra 2002-2004) som fortjener å bli ferdig. Dette er en quilt som skal pryde kjøkkenveggen. Dette er fra et blokkbytte jeg var med på. Det foregikk ved at hver deltaker valgte seg et tema og fikk hver sin måned hvor de andre deltakerne skulle sy blokker som passet for temaet. Mitt tema var kaffe og te/kjøkkenteppe. Nå har jeg endelig kommet et skritt videre på teppet. I dag har jeg sydd på tittekant og ramme. Jeg har tenkt å håndquilte dette.

My DD has finished her UFO. A house block from Welcome to the North Pole / Santa's Village fra Piece O'Cake Design. The block has now become a laundry bag.
I have also worked on a UFO to day.  This UFO is from a block exchange in 2002-2004.

Kommentarer

Grete sa…
Så flittig og flink du er til å få ferdig UFOer! Og heldig som har plass på kjøkkenveggene!
Ha ei fin uke!
Bjørg sa…
Fin skittentøypose! Og så godt at du er kommet så langt på veggteppet!
mormonsen sa…
Gratulerer med oppnådd mål på 5 UFOer. fine ble de også, jeg har skrollet og kikket og beundret! Skittentøyposen er knallfin. Skjønner godt at fint utstyr inspirerer ekstra til en reise :) Jeg fikk noen tanker om skoposer til kofferten.

Populære innlegg