Ny måned - ny utfordring

Hva skal være ufordringen min denne måneden? Datteren min fikk lov å trekke fra utfordringsglasset mitt. På lappen sto det at jeg skulle bruke stoffer som ikke er tradisjonelle quiltestoffer, altså alt annet enn de stoffene vi vanligvis bruker til lappeteknikk. Så nå har jeg funnet frem forskjellige gardinstoffer, rester av en gammel kjole, chifonskjerf, blanke stoffer av ukjent kvalitet, en gammel t-skjorte, en strømpebukse, noen heklede brikker, en gammel brodert duk, en pelskrave og annet som jeg har gravd frem fra de indre gemakker. Nå gjenstår den kreative biten med å få et design i formatet 12" x 12". Det var ikke den utfordringen jeg hadde lyst på nå - jeg er helt tom for ideer!What should be my challenge this month? My DD did the draw and the note told me to use fabrics we usually not use for patchwork. So I have diged out from my cupboard lots of odd stuff as an old t-shirt, chifon, old stitched tablecloth, scraps from curtains and a old dress among others. Now it's time for creatvity and a design for the size 12" x 12", but I have no ideas.

Kommentarer

Unknown sa…
Dette greier du, fine tekstiler du ahr funnet frem i sammordnede farver. Gleder meg til å se hva det blir denne gangen. Følger spent med. Lykke til
Åhh, så spennende! Det er slikt jeg liker;) Gleder meg veldig til å se hvordan du løser utfordringen;)Bare start med et par-tre biter, og la det modne litt i bakhodet, så vil nok ideene dukke opp;)
Grete sa…
Dette blir spennende! Så mange forskjellige kvaliteter farger som ikke er helt de du jobber med til vanlig. Jeg synes rosene dine ble veldig fine, ser ikke helt noen feil med plaseringen.

Populære innlegg