Utfordring 4 ferdig, utfordring 5 igang

Så er endelig maiutfordringen ferdig - to månder på etterskudd. Kjolebutikken er som nevnt i tidligere post, ikke sydd av quiltestoffer. Utfordringen var at disse stoffene frynset veldig. Bildet er litt skjevt og rart, men det for være OK for denne gangen. Dette er jo bare en lek for å utprøve teknikker og materialer jeg lenge har tenkt på.


Neste utfordring er også trukket og denne gangen ble det omvendt applikasjon. Min favoritt t-skjorte er inspirasjonen for denne utfordringen. Den har en fin omvendt applikasjon som dekor. T-skjorten har jeg hatt i flere år og den har blitt litt falmet i fargen (lys grønn), men så lenge den henger sammen bruker jeg den.Finally finished with the challenge of May - two months late. As told in a earlier post I have used non quilting fabrics. The problems with these fabrics is that they fringes. The quilt is a little bit distorted but that is OK for this time. This is only a play with techniques and materials that I have wanted to try out.
Next challenge is reverse applique. The inspiration for this theme is my favorite t-
shirt with a nice reverse applique. I have had this t-shirt for years and the color is slightly faded, but I will use it as long as it hangs on me.

Kommentarer

Stilig kjolebutikk! Månedene kommer igjen hvert år, så om man blir forsinket, så gjør det ikke så mye;) Spennende hva som kommer ut av omvendt applikasjon;)
Grethe sa…
Spennende å følge med på dette; litt av en utfordring å greie det, tror jeg:-) Lykke til videre og god bedring med armen.
2ne sa…
Så lekker quilt - og gøy med utfordringer :-)
Unknown sa…
Så produktiv du er da :) Gleder meg til å se det "live" ;)
Grethe sa…
Stilig kjolebutikk "bilde", så spennende med slike utfordringer.
Lykke til videre.
Ha en fin kveld.....og helg når den kommer.
Klem fra Grethe

Populære innlegg