Prosjekter jeg tenker å gjøre ferdig i 2013

Har ikke blitt mye sying før jul. Syrommet ser ut som en katastrofe har feid innover det, for det har vært brukt som pakkestasjon for alle julegavene. Nå må det ryddes og jeg har så vidt begynt. Rommet er ikke stort, men det er utrolig hva man får plass til. Har funnet frem to prosjekter som skal gjøres ferdig i 2013; teppe til kjekk gutt og et teppe til meg selv sydd av trekanter.
Dette er layout for teppet til en kjekk gutt.

Layout for trekantteppe

Deilig med tur i dag i det fine været. Flotte forhold i Funkelia og eventyrstemning i skogen.

My sewing room is a mess, we have used it for the Christmas packing but now I have to start cleaning it up so I can start sewing. Among all the Christmas wrappings I found these two project above I have to finish in 2013. 

Kommentarer

Linda sa…
Flotte prosjekt du skal gjøre ferdig til neste år.Jeg har også et trekantprosjekt jeg syr,men syr dem sammen på en annen måte.
Nydelig vintervær i Kongsberg ser jeg.Lengesiden jeg var der på vintertur.Nyyyt flotte romjulsdager.:))
Godt å ha noe syprosjekter å se fram til. Ellers likte jeg godt bilde av Funkelia, utflytta Kongsbergenser som jeg er :) Godt nyttår!
Grete sa…
Det blir to flotte tepper! Spesielt liker jeg det svarte med sterke farger! Funkelia har sett flott ut i dag- fra godstolen!
Bjørg sa…
Begge prosjektene dine blir koselige arbeider å holde på med i 2013. Jeg liker veldig godt teppet du skal lage til deg selv! Lykke til og godt nytt åt!
Siv sa…
Det svarte teppet blir utrolig flott!
Jeg ønsker deg et godt og kreativt nytt år. :o)

Populære innlegg