Nest siste utfordring er ferdig

Den nest siste i rekken av min personlige utfordring er ferdig og henger på kjøkkenveggen. Oppgaven var forsvinningsplast. Jeg har lagt angelina mellom to lag med forsvinningsplast og så har jeg sydd tett i tett med kruseduller over. Midten av trådrosene er pyntet med perler og noen fine, håndlagede emaljeknapper som jeg kjøpte på Karlsbroen i Praha for noen år siden.
Ferdig resultat av den 11. utfordringsoppgaven.

Detaljbilde av trådrosene med emaljeknapp og perler.

Her har jeg prøvd med turkise knapper.
The last but one of my personal calendar challenge is finished and is up on my kitchen wall. The challenge was to use water soluble plastic. I have used angelina between two sheets of water soluble plastic and then sewn tightly packed with doodles to make these treadroses. I have embellished with pearls and enamel buttons bought on the Charles bridge in Praha some years ago.

Kommentarer

Så artig og friskt blomsterbilde! Jeg liker så godt litt fri utfoldelse:) Riktig god helg!
Dollandesign sa…
Det är ett vackert konstverk som Du har gjort, tycker jag.

Dollandesign
Enig med Dollandesign, dette bildet er rett og slett et lite kunstverk! Så hyggelig å ha det på kjøkkenet!
Elins systue sa…
Flott å gå på oppdagelsestur i andre byer. Var i Istanbul og kom inn på en butikk som hadde blander fra gulv til tak, veldig fine var de og
Gudveig HN sa…
Enda et flott resultat av utfordringen din! Moro å følge med på... og jeg syns du skal "gå for" en runde til! Det er så interessant/spennende å se på alt det flotte du får til :-)
Siv sa…
Flott bilde i herlige farger! Det er sånne farger vi trenger nå på tidligvåren. :o)
Grete sa…
Enda et flott bilde i utfordringsrekken din!

Populære innlegg