Meretes utfordring

Som nevnt tidligere fikk jeg noen supre selvfargede/stemplede stoffbiter av Merete. Disse stoffbitene appellerte til min fantasi med en gang jeg fikk dem i hendene. De er som et lite puslespill og jeg har lekt med bitene og flyttet rundt på dem. Og det morsomme med dette puslespillet, er at det er flere løsninger! Genialt!As posted earlier I have got some gorgeous painted/stamped scraps from Merete. These scraps immediately appealed to my imagination. They are like a small puzzle and I have moved them around several times. But the fun thing is that there are several solutions. Brilliant!

Kommentarer

Linda sa…
Nydelige stoffer til et kreativt pusleri.Jeg falt for bilde nummer to:)) lykke til!
Grethe sa…
Så spennende,2 eller 3, gleder meg til å følge med! Flotte stjerner i forrige post, sort stoff har spesielle effekt.
Grete sa…
Spennende med puslespill! Bitene ser ut til å ha mange forskjellige mønster og trykkemetoder!
merete sa…
så glad for at bitene falt i smak! jeg syns at kameraet (allermest det på mobilen) har gjort mye for meg i quiltingen. det er så hendig verktøy når vi flytter rundt på biter. før satt jegg med pen og papir og hadde merket bitene med papirbiter med tall på. nå er det så mye mer lek!

jeg likte godt denne samlingen også, og har flere planer for trykk på stoffbiter. gleder meg til å se det ferdige resultatet.
Lappeklipp sa…
Härliga tyger och många möjligheter precis som du skriver. Blir spännande att se det färdiga resultatet. Klem från Finland

Populære innlegg