Portrettutfordring ferdig

Selvportrett
Jeg hadde tre forskjellige portrettutfordringer, den siste - selvportrett var det mest jobb med. Nesen er bygget opp og revet ned flere ganger. Jeg klippet og sydd på skygger for så å sprette de av igjen. Dessverre er ikke fargegjengivelsen korrekt på selvportrettet. Genseren er i virkeligheten lilla, øynene er i virkeligheten grå. Noen som har en løsning for å ta bilder med korrekte farger?
 
Jeg har lært mye av denne utfordringen. Men hvis du tar meg i å stirre på deg, er det fordi jeg bare er interessert i de fine linjene i ansiktet ditt, eller kanskje du har en spesiell ansiktsform eller nese som er interessant. Jeg har blitt veldig oppmerksom på ansiktsdetaljer!
Utgangspunkt for selvportrett
 

 
Selvportrett i fri utfoldelse
Selvportrett i fri utfoldelse var det morsomste å sy. Portrett i to farger var litt mer komplisert, spesielt med hensyn til skyggene, for utgangspunktet hadde ikke skygger.
Jeg har brukt fotoredigeringsprogram som en basis for portrettene mine, så det er en prosess som har ført frem til endelig resultat.
Portrett i to farger. Min datter

 
Et bearbeidet bilde av datter som er utgangspunktet for portrett i to farger.

Kommentarer

Grete sa…
Virkelig flott! Ikke noe problem å se hvem det er !
Gratulerer! Så flotte portretter!
ReidunA sa…
Wow !! så flott dette var :)
Grethe sa…
Noe så unikt flott, Eva, det er helt imponerende at du behersker teknikken!
Så stolt datteren din må være av portrettet sitt :-)
Turid sa…
Dette var jo virkelig flott. Skjønner ikke hvordan du får det til.
Dollandesign sa…
Jag har suttit och tittat en lång stund på självportrettet som Du sytt. Ett makalöst arbete som Du har "gett Dig på" och genomfört på ett beundransvärt sätt, tycker jag.

Dollandesign
Siri sa…
Takk for hyggelig kommentar. Du verden, dette er jo kunst! Så flott!
Lise sa…
Nå er jeg mektig imponert!!

Populære innlegg