Søm av klær

 Jeg har tatt opp igjen søm av klær. For 30-40 år siden sydde jeg veldig mye klær til meg selv, men så ble det slutt og andre hobbyer tok over. Men nå har jeg så smått begynt å sy litt klær igjen.

Denne søte kjolen sydde jeg til min datter, og jeg synes mønsteret er så fint. Det er fra Stoff & Stil, og stoffet har jeg kjøpt hos Strikk&Tøy og er i en cordjersey. Og jeg sydde like godt en kjole til i et restestoff kjøpt på S&S.

Denne toppen er sydd av et nydelig stoff kjøpt på Strikk&Tøy i Kongsberg. Mønsteret har jeg tegnet av en topp jeg har fra før. Favoritt ble det.
Dette settet består av skjørt og genser. Stoff fra Stoff og Stil. Mønsteret til genseren er fra Onion og skjørtet fra S&S.

Denne grønne jerseykjolen sydde jeg i sommer og det ble en favoritt. Den har hengt på meg store deler av sommeren. Den har lommer og det kan jeg like😊Mønsteret er Traveldress fra Kreativistine og stoffet har jeg kjøpt hos Strikk&Tøy i Kongsberg. Veldig godt stoff. Kantene er ribb fra Stoff og Stil. Jeg gjør oppmerksom på at dette innlegget ikke er sponset.

Kommentarer

Populære innlegg