Selvsydde Jeans gir enorm mestringsfølelse

Hallooo, jeg trodde aldri jeg skulle sy mine egne Jeans, selv om jeg hadde en liten drøm om det! I stofflageret mitt lå det et jeansstoff og ventet på aksjon. 

Det måtte et jeans kurs til for å realisere drømmen. Så da jeg kom over et digitalt jeans kurs, var jeg ikke sen om å melde meg på. Jeg kan ikke få fullrost kurset som Frøy i Sysaker har laget. Hun går gjennom vært eneste lille steg i prosessen. Med digitalt kurs får du komme helt innpå så du ser godt hva hun holder på med. Hun veileder deg gjennom prosessen på en instruktiv og rolig måte. Når jeg var ferdig med kurset hadde jeg lært masse og jeg ble litt høy på meg selv og kastet meg ut i enda en utfordring - Chanel jakke. Det skal jeg skrive mer om i et annet innlegg.

Mønsteret jeg har  brukt er Ames Jeans fra Cashmerette. Dette er en bukse for oss som er litt fyldige i fasongen og er for stretch stoff. Mønsteret fås som papirmønster eller du kan laste ned en pdf-fil slik jeg gjorde. Jeg fikk printet ut i stort format hos Kopisenteret i Kongsberg.

Wow, jeg fikk til å sy den lille myntlommen og attpå til få til fine stikninger. Jubelen sto i taket!


Baklommer må man jo ha på en ekte Jeans - og disse ble jo ikke så verst, eller?

Jeansen er ferdig, med maljer, beltestropper og stikninger slik det skal være på en Jeans.


Jeansen sitter fint den :-)

Stolt sydame med egne Jeans

Kommentarer

RandiT sa…
WOW!! Så fin bukse, ser jo ut som de man kjøper!! Og den sitter godt på deg, buksa ser god ut så det blir nok ei godbukse for deg dette da👍
Turid sa…
Så tøft. Dette kunne jeg, men det er leeeenge siden. Kanskje på tide å prøve igjen?

Populære innlegg